Otteluennakko / 09.02.2018

Itä-Suomen kierros viikonloppuna: ”Tarkoitus on käydä ryöstöretkellä”

United Hermes 29.1. 28 of 46

Espoo United pelaa viikonloppuna kaksi vieraspeliä Itä-Suomen joukkueita vastaan. Perjantai-iltana 9.2. Joensuussa vastassa Jokipojat ja lauantaina Iisalmessa IPK.

Jokipojat kohdataan tällä kaudella nyt kolmatta kertaa ja molemmilla edellisillä kerroilla on Espoo United poistunut kentältä voittajana. Jokipojat on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena kaksi pistettä espoolaisia edellä kerättyään 60 pistettä pelaamassaan 40:ssä ottelussa. Joensuulaisten maaliero on +14 ja joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan.

IPK on kohdattu tällä kaudella jo kolme kertaa ja voitot ovat iisalmelaisille 2 – 1. IPK on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä kaksi pistettä espoolaisten takana kerättyään 56 pistettä pelaamassaan 40:ssä ottelussa. IPKn maaliero on -15 ja joukkue on voitti edellisen ottelunsa.

United on sarjassa nyt kahdeksantena kerättyään 40:sta pelistä 58 pistettä. Maaliero on -3, kolmen ottelun voittoputki katkesi keskiviikkona kotona kun Ketterä vei pisteet mukanaan.

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila kommentoi pelejä lyhyesti reissun päältä: 

”Keskiviikon kotipeli on käyty läpi ja nyt on katseet suunnattu eteenpäin. Tärkeät kaksi vieraspeliä edessä ja meidän pitää pystyä pelaamaan kärsivällisesti koko 60 minuuttia."

"Luvassa on kaksi erilaista peliä jo kaukalon koonkin suhteen, sillä Joensuussa pelataan isolla jäällä ja Iisalmessa on pienempi kaukalo. Tarkoitus on lyödä parasta pöytään ja käydä ryöstöretkellä.”

Seuraava kotiottelu pelataan ystävänpäivänä, ke 14.2. vieraaksi Metro Areenalle saapuu jo tutuksi tullut LeKi. Haluamme toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille ja tarjoamme otteluun "kaksi yhden hinnalla" lippuedun. Osta siis ennakkoon kaksi lippua - maksat vain yhdestä. Ennakkoliput kätevästi TÄÄLTÄ.

Kuva: Sonja Herrala