Otteluennakko / 09.01.2018

Kolme peliä neljässä päivässä: "Mielenkiintoinen viikko edessä"

United K Vantaa 30.12 22 of 84

Espoo United pelaa kuluvalla viikolla kolme ottelua, joista kaksi ensimmäistä kotona Metro Areenalla. Keskiviikkona kohdataan Ketterä Imatralta, perjantai-iltana vieraaksi saadaan puolustava Mestis-mestari SaPKo ja lauantaina matkataan Lempäälään.

Ketterä on kohdattu tällä kaudella kahdesti. Molemmat ottelut vieraissa Imatralla ja molemmilla kerroilla Ketterä on vienyt voiton. Ketterä tällä hetkellä sarjataulukon kuudentena kerättyään 47 pistettä pelaamistaan 30:ssä ottelusta. Imatralaisten maaliero on -2. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue on kärsinyt tappiot.

SaPKoa vastaan on pelattu tällä kaudella niin ikään kaksi kertaa. Lokakuussa Savonlinnassa isännät veivät voiton. Marraskuussa Espoossa oli Unitedin vuoro voittaa, kohtaamisessa mentiin pitkän kaavan kautta kun peli ratkesi Unitedille vasta voittolaukauskilpailussa. SaPKo on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena pelattuaan 31 peliä ja kerättyään niistä 55 pistettä. Joukkueen maaliero on + 12. Kahdesta viimeisestä ottelustaan savonlinnalaiset on hakeneet voitot.

LeKi kohdataan tällä kaudella kolmatta kertaa. Joukkue on vienyt aiemmat kaksi keskinäistä kohtaamista. LeKi nyt Mestiksessa sijalla neljä, takanaan 30 ottelua ja saldonaan 51 sarjapistettä. Maaliero on + 8. Viimeisimmässä ottelussaan LeKi kaatoi IPK:n jatkoajalla ja sitä ennen taipui TUTO:lle 3-0. 

Espoo United on sarjassa seitsemäntenä kerättyään 29:sta pelistä 45 pistettä. Maaliero on +7 ja voittoputki on venynyt jo komeaan neljän ottelun mittaan. Viime viikolla United kaatoi kotona sekä Jokipojat että RoKi:n. 

Miten lähdetään kolmen pelin viikolle Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila?

"Mielenkiintoinen viikko edessä! Vastassa on kolme joukkuetta, jotka ovat ihan muutaman pisteen päässä sarjataulukossa. Varsinkin huominen peli innostaa. Olemme käyneet Imatralla kaksi kertaa lähes lahjoittamassa pisteitä pois. Keskiviikkona on tärkeää ettei oteta yhtään turhaa jäähyä. Ketterää vastaan alivoiman on oltava kovaa.”

”Ylivoiman kanssa meillä oli viime viikolla vaikeaa, se on saatava nyt kuntoon. Olemme nyt saaneet pari päivää hyvää treeniä alle. Viisi vastaan viisi peli on meillä ollut ihan hyvässä formissa, ja joukkue lähtee innoissaan pelaamaan tätäkin viikkoa.”

Hanki lippusi kotiotteluihin edullisesti ennakkoon TÄÄLTÄ.

Tammikuu on Espoo Unitedin Kotipelikuukausi. Uuden vuoden kunniaksi ilmainen sisäänpääsy kaikkiin kuukauden kotipeleihin alle 15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tervetuloa seuraamaan Mestis-kiekkoa ja Korisliigaa koko perheen tai vaikka juniorijoukkueen voimin! 

Viikon ottelut: 
Ke 10.1. klo 18.30 Espoo United vs. Ketterä, Metro Areena
Pe 12.1. klo 18.30 Espoo United vs. SaPKo, Metro Areena
La 13.1 klo 17.00 LeKi vs. Espoo United, Lempäälä

Kuva: Sonja Herrala