Otteluennakko / 13.02.2018

LeKi vieraaksi Ystävänpäivänä: ”Pelistä saatava pois pienet hölmöt virheet”

Toivanen20

Mestis-joukkue pelaa alkaneella viikolla kaksi ottelua. Ensimmäinen pelataan kotona Metro Areenalla keskiviikkona 14.2. klo 18.30, vieraaksi LeKi Lempäälästä. Viikon toinen ottelu pelataan Kiekko-Vantaata vastaan vieraissa. 

LeKi kohdataan tällä kaudella jo kuudennen kerran. Keskiviikon vieras johtaa kohtaamisia voiton 3 – 2, mutta viimeksi pelatessa LeKi kaatui Unitedin käsittelyssä Lempäälässä luvuin 0 – 2. LeKi on sarjataulukon seitsemäntenä kerättyään 60 pistettä pelaamistaan 41:stä ottelusta. Viimeisistä kahdesta ottelustaan se on hävinnyt molemmat. Maaliero on -4.

Espoo on sarjassa yhdeksäntenä kerättyään 42:sta pelistä 58 pistettä. Maaliero on - 6. Vahvaa voittoputkea seurasi musta viikko, kun United hävisi kaikki kolme viimeisintä otteluaan. 

Kirvestä ei kaivoon ole heitetty, pelien tärkeys korostuu, kun runkosarjaa on jäljellä kahdeksan ottelun verran. United valahti pudotuspeliviivan alle viimepelien tappioiden jälkeen, mutta sarjataulukossa on tiiviit tunnelmat. Kuudentena majailevien Jokipoikien ja yhdeksännen Unitedin välissä on vain viisi sarjapistettä, ja LeKi sekä IPK.

Espoolaisluotsi Niko Marttila korostaa, että sievistelyn aika on ohitse runkosarjan päättymisen häämöttäessä. 

”Jaossa on vielä 24 pistettä runkosarjavaiheessa ja pelit ratkaistaan pienillä asioilla. Joukkue puolustaa nyt hyvin ja myös alivoima toimii hyvin, mutta hyökkäyspeli ja ylivoima pitää saada kuntoon."

"Pelistä on saatava pois pienet hölmöt virheet, tylyyttä lisää maalintekoon ja maalineduspelaamiseen. Näihin on nyt keskitytty.”

Espoo United toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille ja tarjoaa otteluun "kaksi yhden hinnalla" lippuedun. Osta siis ennakkoon kaksi lippua - maksat vain yhdestä. Hanki lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ.

Kuva: Ilari Näckel